21. huhtikuuta 2014

Pääsäisvalmennus + kuulumisia

On tullut monta kisapostausta peräkkäin, joten nyt on vuorossa tavallinen kuulumispostaus. Kuitenkin tämäkin postaus sisältää lyhyesti viime viikonloppuisista (13.4) estekisoista Poni-Haassa luokkina 70cm ja 90cm. Kisat eivät menneet kovin hyvin, sillä tein saman virheen kahdesti. Kuitenkin alkurata ja loppurata menivät suht hyvin tätä yhtä linjaa lukuunottamatta. Onni käyttäytyi todella hyvin. Ensimmäinen Onnin kanssa yhteinen 90cm jännitti aika paljon, mutta kunnialla selvittiin siitä. Tuloksena kummastakin luokasta 4 virhepistettä. 70cm luokassa olin 11. ja 90cm luokassa toinen. Alla vielä videot:
Tästä pääset katsomaan 70cm radan ja tästä pääset katsomaan 90cm radan.
70cm
70cm
 
70cm
 
90cm
 
90cm
 
90cm
 
Onni on liikkunut todella kivasti kokoajan ja olenkin ratsastanut sillä ulkona aina sään salliessa. Ihanaa kun pääsiäisenä on ollut mukavan lämmintä niin ollaan menty ulkona! Eilen ratsastin tänä vuonna ensimmäistä kertaa T-paidalla eikä tullut yhtään kylmä.  Hepat pääsivät lauantaina tänä vuonna ekaa kertaa ulkoilemaan ilman loimea ja nyt ne ovat ulkoilleet jo pari päivää "nakuna" ihan hyvin lämpötilan ollessa +15 asteesta ylöspäin. Ai että, kun Onni ja Rocksu olivat tyytyväisiä päästessään ulos loimetta! Onni alkoi heti rapsuttelemaan itseään kunnolla ja Rocksu vain paistatteli auringossa.

 



Tänään eli maanantaina oli Hakalan tallilla pääsiäisvalmennus, joka meni hyvin ja huonosti. Itse olin alkutunnista aika unessa ja Onni kielsikin pitkästä aikaa kaksi kertaa samalle esteelle kun itse vain matkustelin selässä. Kuitenkin pysyin selässä kummallakin kerralla, joka on jo hyvä asia. Yleensä olen aina tippunut sieltä tavalla tai toisella. Kuitenkin kieltojen jälkeen ratsastin paljon huolellisemmin itse, joten Onnikin hyppäsi yli. Esteet olivat korkeimmillaan 90cm tai metrin, en ole nyt ihan varma. Kerran tein voltin ennen sarjaa, kun Onni rupesi ravailemaan ja edessä oli 90cm kokoinen okseri. Ihan hyvä, että nyt tuli tälläinen treeni sillä stoppien jälkeen muistin taas ratsastaa kunnolla koska ennen niitä vain tuijottelin alas ja istuin selässä.

 
Onni ei tykännyt pidätteistä!




Johtaja ilmoittautuu! :)



 
 
 VIDEOT PÄÄSIÄISVALMENNUKSESTA TULEVAT ERILLISESSÄ POSTAUKSESSA!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti