8. heinäkuuta 2013

Something About The Camp

En kirjoittanut tänne viime viikolla, koska olin koko viikon Vantaan Kaupungin Kansainvälisellä lasten leirillä Kukonnotkon leirikeskuksessa. Eli leirillä siis puhuttiin englantia. Tänne Suomeen oli tullut Saksasta, Puolasta, Tsekeistä, Unkarista, Kiinasta, Israelista ja Venäjältä ihmisiä.
Tykkäsin leiristä ihan hirveästi, koska sieltä sain paljon uusia kavereita ja leiri paransi Englantia. Loppuviikosta puhuminen oli sujuvampaa, eikä niin takeltelevaa.
Joka päivä oli jokin teema, kuten Kansainväliset Messut, Marketti, Teatteri.
Täältä voit lukea leiristä leiripäiväkirjan avulla.
Olisin valmis menemään leirille takaisin ensi vuonnakin, koska siellä oli niin kivaa.
Kiitos kaikille TODELLA kivasta leiristä ! Varsinkin Monikalle Puolasta, Kristýnalle Tsekistä, Melodylle, Pialle, Vivienille ja Ulrikelle Saksasta, jotka olivat myös meidän huonekaverit. Kaikkia on ikävä !

I didn't wrote here last week because I spend a whole week the City of Vantaa international children's camp in Kukonnotko camp center. In the camp, we had to speak English. There were kids from Germany, Poland, Czechia, Hungary, China, Israel and Russia.
I really liked the camp much, because that's where I had a lot of new friends and improved my English in camp.

End of the week talking was smoother and not so halting.
Every day we had a theme, such as the International Fair, Supermarket, Theatre.
Here you can read about the camp.
I would be willing to go back to camp next year, because there was so much fun.
Thank you all a REALLY fabulous camp! In particular, Monika from Poland, Kristýna from the Czech Republic , Melody, Pia, Vivien and Ulrike from Germany, who were our room mates. I miss all !


Best International Camp ! Thanks everybody !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


And our gabin flag !
 


 
I pay tattoo, thanks Melissza ! And hahha, I found Vantaa !!!



30.6. - 5.7 Isa ratsasti Onnin. Isa tykkäsi hepasta ja kertoi että oli saanut loppuviikosta ratsastettua sitä pelkällä istunnalla ja pohkeella.

Lauantaina, kun olin tullut leiriltä, ratsastin Onnin eteenalas ja taipuisaksi. Heppa tuntui todella reippaalta.
Heppa tuli, jopa portille vastaan höristen, vaikka se ei ollut kuulemma antanut iskän ottaa itseään kiinni, vaan kääntänyt takapuolensa.

Sunnuntaina, kun oli niin kuuma, ratsastin lyhyen ja pelkästään taivuttelevan ratsastuksen. Heppa liikkui hyvin eteenpäin ja sain sitä vähän lyhenemään.

Nyt Rocksu ja Onni on päässeet laitumelle pariksi tunniksi joka päivä. Olivat olleet kuulemma samalla laitumella niin kuin olisivat olleet aina yhdessä ♥ Nyt vaan pitäisi saada kuva, kun ne on yhdessä laitumella (:

1 kommentti:

  1. Google-kääntäjä ei oo paras mahdollinen kyllä näihin hommiin :// Google kun ei osaa oikein prepositioita ym. Ja esimerkiks ekassa lauseessa: ''I wrote'' on ''minä kirjoitin'', vaikka suomeks laitoitkin että ET kirjottanu :PP

    Mut kiva blogi :)

    VastaaPoista